У місто рівненських атомників прибуде скорботний кортеж

677 0

Ми у соцмережах:

У місто рівненських атомників прибуде скорботний кортеж

Завтра, 1 червня, до Вараша прибуде тіло загиблого Героя Сергія Радчука, повідомив міський голова Олександр Мензул.

Сергій Радчук народився у Вараші, закінчив ліцей №3. Затим здобув спеціальність «Машиніст крана, водій» у Маневицькому ВПУ №28. 18 серпня 2023 року підписав контракт із 104-тою окремою бригадою територіальної оборони.

6 червня 37-річний стрілець-помічник гранатометника механізованого відділення виконував бойове завдання біля населеного пункту Новоданилівка, що у Запорізькійї області, і загинув.

Прощатимуться з воїном земляки 13 червня.

Міський голова Вараша повідомив:

- Траурна хода розпочнеться від автовокзалу об 11:00 і прослідує проспектом Тараса Шевченка, центром міста, поверне на вулицю Героїв Майдану (біля ПриватБанку) до Свято-Михайлівського храму. По завершенню поминальної служби траурна процесія вирушить вулицею. Набережною, далі дворами до будинку м-р Вараш, 3. Після прощання біля будинку - хода пройде вулицею Набережною до світлофору. Труну із тілом Героя доправлять до села Нові Підцаревичі (Волинська область) - до будинку, де проживають батьки. Поховають Сергія Радчука на кладовищі цього села. Прошу долучитися до гідної зустрічі нашого Захисника. Вічна пам'ять...

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також