У Міжнародній лізі спідвею рівняни — треті

1376 0

Ми у соцмережах:

У Міжнародній лізі спідвею рівняни — треті

У чеському місті Капровіца та словацькому Жарновіца «Рівненський міський спортивно-технічний клуб» провів два заключних етапи Міжнародної ліги спідвею. Обидві гонки виявилися багатими на падіння та сходи гонщиків, у тому числі й рівненських.

У підсумку в Чехії рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин та Віталій Коваль фінішували у командному заліку третіми, а в Словаччині — четвертими. Щодо загального заліку, то після чотирьох етапів рівненський клуб посів третє місце після представників Чехії та Угорщини. Нагадаємо, у прем’єрному чемпіонаті Міжнародної ліги спідвею наша команда була чемпіоном.

— Засмучуватися особливо нічого, — прокоментував підсумки чемпіонату Міжнародної ліги спідвею керівник рівненського клубу Сергій Головня. — Ми свідомо на цей сезон омолодили склад. Впевнений, що й ці гонщики здатні були вирішувати завдання. Але так вже склалося, що різноманітні казуси не дозволили нам показати кращий результат. Наприклад, Марко Левішин в Жарновіцах набрав лише очко, хоча цілком міг здобути 10-12, і тоді б була зовсім інша ситуація. Але для цього і потрібен цей турнір, щоб такі молоді гонщики, як Левішин, набиралися досвіду.

Ще збагатитися досвідом Мельничук, Лисак, Левішин та Коваль зможуть найближчої неділі. Цього дня о 15.00 на рівненському мототреці відбудеться гонка, присвячена завершенню сезону. Змагання відбуватимуться у командному заліку. Крім команди України, виступатимуть колективи Польщі та Угорщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також