У Мізочі відкрили дитсадок, а в Будеражі — школу

1849 0

Ми у соцмережах:

У Мізочі відкрили дитсадок, а в Будеражі — школу

Останні десять років майже сотня дітей смт Мізоч, що в Здолбунівському районі, тіснилися у двох невеликих приміщеннях дитсадка «Малятко». Місць для всіх охочих не вистачало. Тож у 2009-2011 роках районна влада виділила 750 тис. грн. для відкриття іще двох груп. Днями нове приміщення відкрило двері для малюків. Тепер тут навчатиметься іще 50 мізоцьких дошкільнят, а 17 мізочан отримали місце роботи. Для нового закладу закупили нові меблі, інвентар.

А в селі Будераж завершили будівництво нової школи І-ІІІ ступенів. Сучасне триповерхове приміщення розраховане на 135 учнів. Тепер це єдиний навчально-виховний комплекс — з класами, спортивною та актовою залами, бібліотекою, їдальнею та стадіоном. Навчатимуться тут діти з чотирьох навколишніх сіл. Спеціально для цього за рахунок державної програми «Шкільний автобус» обласна влада передала навчальному закладу і новий автобус.

Школа в Будеражі
Завершити довгобуд, будівництво якого розпочалося ще 1990 року, цьогоріч вдалося передусім завдяки субвенції з державного бюджету в сумі 11 млн. грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також