У Млинові чаклують над довгим волоссям

1084 0

Ми у соцмережах:

У Млинові чаклують над довгим волоссям

Як працювати із професійними матеріалами, інструментом, як добитися бездоганної фіксації, як обрати тип і стиль зачіски, використовуючи накручування, нові тенденції індустрії краси та незмінно свободу вибору сміливих ідей – ці та багато інших секретів професії пізнають майбутні кваліфіковані модельєри разом із досвідченими педагогами на базі навчального салону-перукарні.

Слухачі Млинівського навчального відділення Рівненського центру профтехосвіти обрали професію перукар-модельєр. На навчання безробітних скерували Млинівська та Радивилівська районні філії Рівненського обласного центру зайнятості та Іваничівської районної філії Волинського ОЦЗ. 4,9 місяця вони завзято,  активно та відповідально здобували нові професійні навики у Млинові.  

За словами майстрині виробничого навчання Вікторії Рибальченко, група активна, ініціативна, невгамовна та працездатна.

Майбутні перукарі ставлять за мету організувати власні справи, створити свої унікальні майданчики перукарських послуг, отож, із нетерпінням чекають на виробничу практику.

На базах місцевих роботодавців-партнерів закладу освіти початківці відточуватимуть здобуті вміння, застосовуватимуть професійні знання, перейматимуть кращий досвід визнаних лідерів професії. В умовах реальної роботи з клієнтами усі проявлятимуть власні комунікаційні якості та вміння працювати у командах.

Нині група опановує тему накручування волосся, бо з моди ніколи не вийдуть розкішні локони, охайне, доглянуте волосся. Образи українських красунь переконливі та чарівні.

До державної кваліфікаційної атестації випускниці підготували цікаві ідеї, до того ж, попрацювали із слухачами-кравцями. У показі робіт перукарів важливо створити цілісний образ, де б гармонували зачіска, макіяж та вбрання.

«Тематика цьогорічних робіт - модернове укладання волосся сучасними методами завивання. Створюючи образи моделей, в одязі використали елементи з квітковим принцом - корсети. Таке яскраве та ефектне вбрання - символічне перегукування із Петриківським розписом Дніпровщини як унікальним надбанням етносу українців», - коментує майстриня виробничого навчання Вікторія Рибальченко.

Кожна із учасниць підібрала зачіску під типаж своєї моделі, щоб найкраще передати характер образу. Аби робота виглядала так ефектно, слухачки скрупульозно вивчали та застосовували сучасні матеріали, технології під час занять.

Якщо ви також хочете стати перукарем, з питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області або або за телефонами +38067363 88 27, +38096 539 53 59.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також