У Млинові попрощались з бойовим офіцером-розвідником

2210 0

Ми у соцмережах:

У Млинові попрощались з бойовим офіцером-розвідником

Петро Сойка– колишній викладач фізичного виховання Млинівського технолого-економічного фахового коледжу, який тривалий період часу перебував на військовій службі за контрактом: обіймав посаду начальника фізичної підготовки і спорту 130-го окремого розвідувального батальйону Збройних сил України. У його військовому активі ротації в зоні АТО, ООС, перебування на бойових позиціях із часу повномасштабного вторгнення рашистів в Україну.

Бойові побратими, громадськість Дубенщини запам’ятають Петра Миколайовича не тільки як бойового офіцера-розвідника, а як фотолітописця батальйону, в якому проходив військову службу. В 2021 році у Дубенському історико-культурному заповіднику відбулася презентація фотовиставки Петра Сойки «Фотолітопис 130-го окремого розвідувального батальйону», на якій автор презентував майже сорок світлин. Земляки назавжди матимуть цінні фотомиті солдатського подвигу, на яких передається дух і правда бойового товариства.

- 10 березня 2023 року зболене серце Сойки Петра Миколайовича перестало битися. Щирі співчуття родині Захисника України: дружині Ірині Геннадіївні, донькам – Світлані та Вікторії, близьким та знайомим доброї, хорошої, порядної Людини, - повідомляє Дубенська районна рада.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також