У Млинові жінка хотіла закурити, а з кишені з цигарками випала граната

1746 0

Ми у соцмережах:

У Млинові жінка хотіла закурити, а з кишені з цигарками випала граната

Поліцейські задокументували два факти незаконного зберігання боєприпасів і вилучили наркотики.

18 березня оперуповноважений відділу поліції № 1 смт Млинів на зупинці громадського транспорту поблизу села Княгинине побачив 44-річну жительку села Добрятин, яка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Під час спілкування жінка поводилася підозріло та була знервована. Потому, коли вона намагалася дістати із кишені цигарки, випав предмет, ззовні схожий на гранату.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Поліцейські вилучили корпус гранати Ф-1. Зі слів жінки, вона знайшла її на узбіччі в селі Добрятин, а оскільки не знала, що з ним робити — везла показати знайомому.

Того ж дня  у колишньому Гощанському районі поліцейські пересувного блокпосту зупинили автомобіль «Volkswagen Bora» на іноземній реєстрації. Під час проведення поверхневого огляду в кишені куртки 44-річного жителя Сум виявили речовину рослинного походження, схожу на марихуану.

Крім того, у салоні виявили бойову гранату Ф-1 із запалом. Чоловік пояснив, що боєприпас знайшов, а наркотичну речовину зберігав для власного споживання. Слідчі ВП № 5 (смт Гоща) задокументували злочин, а вибухотехніки вилучили гранату.

За обома фактами незаконного зберігання боєприпасів відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Вилучене направлено для проведення відповідних експертиз, за результатами яких вирішуватиметься питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також