У Національному корпусі прокоментували інцидент з битами біля «Екватору»

3262 0

Ми у соцмережах:

У Національному корпусі прокоментували інцидент з битами біля «Екватору»

Хлопці з битами і в балаклавах не мають відношення до Національного корпусу Рівненщини. Таку офіційну заяву розміщено на сторінці організації в соцмережах.

Подаємо повний текст заяви:

«Мережа переповнена різними версіями, що насправді сталось на Екваторі. 
Цього разу постраждали поліцейські автомобілі та патрульні.

Нещодавно в своєму пості Інна Білецька оприлюднила наступну інформацію: « .. Дрифтери кажуть, що просто стояли на стоянці і хотіли виїхати, але на них напали невідомі в балаклавах і потрощили машини. За моєю інформацією , неперевіреною, це були хлопці з Нацкорпусу..». Завіса.

Чи причетний Національний Корпус? Офіційно заявляємо, що ні.

Чому вирішили розставити всі крапки над «і»? Тому, що фейкова, без офіційних підтверджень інформація, паплюжить честь та репутацію нашого Руху.  Ми ніколи не ховаємось , а відкрито заявляємо про наші дії. 

Тому , шановні читачі, закликаємо черпати інформацію лише з надійних джерел. А пані Інну просимо оприлюднювати лише те, що було насправді, з обличчями та фактами
».

У відповідь на цю заяву Ніна Скиба, член міськвиконкому, заявила, що вона особисто була свідком розборок між дрифтерами, людьми в балаклавах та поліцією. Каже, що дехто з хлопців з битами хизувався тим, що представляє Національний корпус. Вона впевнена, що заява організації не відповідає дійсності. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також