У неділю рівняни вийдуть на акцію протесту

1790 0

Ми у соцмережах:

У неділю рівняни вийдуть на акцію протесту

У неділю ввечері, 30 травня, в 11 містах України, пройдуть акції на підтримку активіста Сергія Стерненка.

Про це повідомив Сергій Стерненко у свооєму телеграм каналі, пише Itvmg.com.

“Друзі, як вже повідомлялось раніше, у понеділок апеляційний суд по справі про 300 гривень оголосить своє остаточне рішення щодо мене та Руслана Демчука. Новини погані. Джерела кажуть, що будуть закривати. Надовго. Нам обіцяли справедливий суд, але отримали ми як завжди. На суддів тиснуть, сам процес тривав із істотними порушеннями. Тому дуже важливо зараз привернути увагу до проблеми та вийти на мирний протест, що відбудеться у неділю як у столиці, так і в інших містах”,повідомив активіст.

У Рівному акція “Покажіть нам справедливість” розпочнеться о 18:00 на Майдані Незалежності. 

Сергій Стерненко – громадський активіст та колишній очільник осередку «Правого сектору» в Одесі. Зокрема, брав участь у протестах проти забудови Літнього театру Одеси, після яких його затримували.

У 2018 році на Стерненка скоїли три напади, під час останнього з них він смертельно поранив одного з нападників Івана Кузнецова. Другий учасник нападу Андрій Ісайкул згодом втік з України. Активіст стверджує, що діяв у рамках законного самозахисту.  Стерненко також заявляв про тиск на слідство з боку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та генеральної прокурорки Ірини Венедіктової.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також