У новий тренажерний зал запрошують на фітнес рівненських собак (ФОТО)

2040 0

Ми у соцмережах:

У новий тренажерний зал запрошують на фітнес рівненських собак (ФОТО)

У Рівному відкривається перший тренажерний зал для… домашніх улюбленців. Йдеться про собак. Тут їх можна буде вчити фітнесу та дресирувати.

 «От і підходить до завершення облаштування першого у Рівному залу для хендлінгу, фітнесу та дресирування собак! Дещо залишається у вигляді приємного сюрпризу, тому офіційне відкриття згодом. Але сам зал вже завершено! І ми готові до роботи! Запрошуємо власників собак, що готуються до виставок! Запрошуємо хендлерів та тренерів!» - повідомляє одна з ініціаторів ідеї Мирослава Диновська.

Власникам собак обіцяють: 90 кв. м для занять, професійне гумове покриття підлоги, тренажери для фітнесу, бігову доріжку, хепі-легси та кочки.

За словами п. Диновської, все це будо доступне за адресою: вул. Д.Галицького, 16 (десятиповерхівка біля «Колиби»). Зал там вже готовий до тренувань, щоб власники домашніх улюбленців могли спокійно готуватися до виставок.

-          Взагалі там має бути цілий комплекс, - розповіла ініціаторка. – Окрім залу, ще грумінг-салон та ветеринарний кабінет. Також туди переїде офіс Рівненського обласного осередку кінологічної спілки України. Цінова політика буде гнучкою. Для членів нашого кінологічного клубу – одні ціни, для людей з вулиці – інші. Також на ціну впливатиме те, чи заняття буде груповим, чи індивідуальним, чи з тренером, чи без. Плануємо залучити фітнес-тренера з Києва на постійній основі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також