У новому опалювальному сезоні підприємцям, що не встановили засоби дистанційного обліку газу, обмеження газу не буде

1164 0

Ми у соцмережах:

У новому опалювальному сезоні підприємцям, що не встановили засоби дистанційного обліку газу, обмеження газу не буде

На сьогодні на Рівненщині нараховується більш як 4 тисячі підприємств, які мають виконати вимоги Кодексу газорозподільних мереж і постанови НКРЕКП. Це 98 промислових підприємств і 4012 об’єктів комунально-побутової сфери.

 - У зв’язку з новою постановою НКРЕКП № 691 від 12 липня 2018 року підприємці Рівненщини, які до травня 2018 року не забезпечили облаштування на власних вузлах обліку засобів дистанційної передачі даних, мають час до 1 травня 2019 року завершити усі роботи. Тим часом, за умови надання гарантійного листа оператору ГРМ (ПАТ “Рівнегаз”), обмеження газопостачання цим об’єктам припинятися не буде, - каже директор комерційний ПАТ “Рівнегаз” Віктор Осницький.

З технічними вимогами до засобів дистанційної передачі даних клієнти можуть ознайомитися на офіційній сторінці ПАТ “Рівнегаз” у розділі “Вимоги до дистанційної передачі даних”. У цьому ж розділі є можливість завантажити необхідну документацію й технічні завдання для вузлів на базі побутового та промислових лічильників газу.

Нагадуємо, що всі питання щодо облаштування лічильників газу організацій та підприємств ви можете з’ясувати у Центрах обслуговування клієнтів у Рівному, Здолбунові та Сарнах, а також у фахівців “Єдиного вікна” в кожному районному центрі Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також