У пакеті з-під соку знайшли 38 доз наркотиків

1175 0

Ми у соцмережах:

У пакеті з-під соку знайшли 38 доз наркотиків

Наркозлочинів на Рівненщині виявляють у війну утричі більше, ніж у мирний час .

Під час воєнного стану поліцейські, працівники тероборони та громадські активісти посилено патрулюють вулиці населених пунктів. Відтак виявляють втричі більше осіб, які зберігають чи розповсюджують наркотичні речовини, в порівнянні з мирним часом.

Працівники роти поліції особливого призначення під час поверхневої перевірки у кишенях 18-річного жителя Рівного виявили 80 «закладок». В телефоні хлопця також була локація місця «кладу», де він заховав у пакет з-під соку 38 розфасованих доз. Крім того, поліцейські за місцем проживання виявили та вилучили в загальному ще 200 доз амфетаміну, канабісу, екстазі та солі MDPV. Юнак пояснив, що влаштувався закладчиком через телеграм-канал.

Слідчо-оперативна група задокументувала злочин. За фактом зберігання наркотичних речовин з метою збуту відносно 18-річного зловмисника слідчі розпочали досудове розслідування.

Загалом за минулу добу на вулицях Рівного у підозрілих осіб під час поверхневих перевірок правоохоронці виявили ще п’ять фактів зберігання різних наркотичних речовин, а ще один — у Здолбунові. За усіма ними дізнавачі Рівненського РУП та ВП № 6 (м. Здолбунів) розпочали досудові розслідування.

Вилучені наркотичні речовини поліцейські направили для проведення відповідних експертиз, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема, і про повідомлення зловмисникам про підозру, повідомила поліція Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також