У Пежо знайшли 13 ящиків з цигарками, і водій спробував відкупитись

1884 0

Ми у соцмережах:

У Пежо знайшли 13 ящиків з цигарками, і водій спробував відкупитись

Спершу він давав поліцейським двісті гривень, потім - триста, а зрештою запропонував тисячу.

На автодорозі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне патрульні зупинили автомобіль Пежо - партнер за порушення Правил дорожнього руху: він рухався по лівій смузі при вільній правій, а та при перелаштуванні -  не увімкнув покажчик повороту. під час розмови з поліцейськими 35-річний водій помітно нервував та поводив себе підозріло.

Потім він запропонував патрульним неправомірну вигоду у розмірі 200 гривень за непритягнення до адміністративної  відповідальності за порушення ПДР. Після того, як водієві повідомили про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, він збільшив суму до 300 гривень.

У багажному відділенні авто інспектори виявили 13 ящиків з цигарками без акцизних марок та відповідних документів на вантаж. І тоді водій запропонував поліцейським 1000 гривень , щоб ті не повідомляли податківців про виявлені цигарки.

На місце події викликали працівників ДФС та слідчо-оперативну групу рівненського відділу поліції.
За фактом пропозиції,  обіцянки або надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження, повідомляє управління патрульної поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також