У під’їзді пахло газом, отож примчала аварійна служба

915 0

Ми у соцмережах:

У під’їзді пахло газом, отож примчала аварійна служба

Завдяки злагодженим діям газовиків Дубенського відділення вдалося запобігти аварійній ситуації.

На номер аварійно-диспетчерської служби АТ «Рівнегаз» у місті Дубно надійшов виклик про запах газу у під’їзді від мешканців будинку №3, що на вулиці Мирогощанській

Бригада АДС оперативно виїхала на місце виклику до 5-поверхового будинку. Члени бригади зафіксували концентрацію газу у під’їзді і відразу перекрили стояк. Під час обстеження квартир через замкову щілину було виявлено підвищену концентрацію газу біля квартири за номером 51. Однак двері ніхто не відчиняв.

Бригада АДС викликала працівників поліції та ДСНС, завдяки яким вдалося потрапити у помешкання споживача. Як виявилося, у помешканні була несправна плита, на якій не перекривалася ручка крана конфорки. Чоловік поводився агресивно і протидіяв виконанню безпосередніх обов’язків працівників газової служби. Чоловік не дав запломбувати газ у квартирі. Тому газовики були змушені перекрити газ на стояку, адже існувала небезпека загазованості під’їзду та отруєння мешканців квартир.

АТ "Рівнегаз" повідомляє, що  чотири квартири із п’яти є боржниками за газ та послуги з розподілу. Тому ще раз звертається до споживачів з проханням своєчасно розраховуватися за отримані послуги, дотримуватися всіх правил безпечної експлуатації газових приладів та не наражати на небезпеку своїх рідних і тих, хто живе поряд з вами. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також