У Героя України з Рівненщини народилася донька

1907 0

Ми у соцмережах:

У Героя України з Рівненщини народилася донька

Підполковник Сергій Яндульський повернувся з Бахмутського напрямку, аби побачити новонароджену доньку.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив: 

 «У Рівненському обласному перинатальному центрі народилася дівчинка вагою 3050 грам і зростом 53 см. Малечу назвали Ярослава. Привітав сьогодні матір Юлію. Вона і донечка почуваються добре. Потиснув руку батькові Сергію, подякував за патріотизм і виконання громадянського обов’язку».

Нагадаємо, Сергій Яндульський родом із Рівненщини. Із березня 2022 року виконує бойові завдання.

Підполковник неодноразово діяв під щільними обстрілами противника. Групи під його керівництвом знищували велику кількість військової техніки й живої сили ворога.

У червні 2022 року на Луганщині під ворожим обстрілом Сергій Яндульський особисто доправив у безпечне місце й надав першу допомогу пораненому старшому солдату, врятувавши йому життя.

Наприкінці вересня, перебуваючи на передових позиціях у Донецькій області, підполковник потрапив під ворожий обстріл і зазнав вогнепального поранення плеча й лівого стегна, але зміг організувати вогонь у відповідь, у результаті чого було знищено солдатів і техніку окупанта.

30 березня Президент України присвоїв звання Герой України командиру мотопіхотного батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Сергієві Яндульському.

Володимир Зеленський вручив орден «Золота Зірка» військовослужбовцю у річницю звільнення Бучі від російських військових.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також