У пишної красуні-костопільчанки – новий титул (ФОТО)

2759 0

Ми у соцмережах:

У пишної красуні-костопільчанки – новий титул (ФОТО)

Ірина Антонюк, жителька Костополя, яка перемогла у конкурсі "Ms. Ukraine Plus Size 2018", привезла з Філіппін новий титул в аналогічному конкурсі світового масштабу. За словами пишнотілої красуні, він дався їй нелегко. В учасниць з України виникли проблеми з оформленням віз та купівлею квитків на літак. Однак Ірина стверджує, що всі пережиті труднощі тільки сприяли її перемогам, в першу чергу над собою.

 Конкурс "Ms. Top of The World Plus Size 2018" проходив з 7 по 11 листопада на Філіппінах. Ірина Антонюк каже, що її острах перед участю в ньому був не такий сильний, як перед участю у всеукраїнському конкурсі.

-          Я їхала на Філіппіни вже добре підготовленою і морально налаштованою, - пояснила вона.

Проте жінці довелося зіткнутися з певними труднощами. Конкурсантки (міс та місіс Україна) не змогли відкрити візи в Україні. У філіппінському посольстві закінчилися голограми. Тож українки змушені були їхати до Росії і оформляти собі візи в тамтешньому посольстві, де ці голограми були.

-          Нам зробили візи за добу і в той же день ми вирушили назад в Україну, - розповіла Ірина. – А там нас чекав ще один сюрприз – подорожчання квитків на Філіппіни на 30%. Виявилося, що саме в період проведення конкурсу в цій країні святкували якісь їхні свята.

В конкурсі взяли участь 15 дівчат з різних куточків світу. Всі вони дефілювали в купальниках та в сукнях, а також брали участь в конкурсі талантів. Костопільчанка заспівала пісню Hardkiss «Серце».

-          У нас було лише 5 днів для репетицій, - каже вона. – Ми не були готові, бо в Україні конкурсу талантів не було. У залі на Філіппінах, де ми виступали, очевидно, була погана акустика чи, можливо, звук був налаштований таким чином, що погано було чути мелодію. Тож під кінець пісні я зрозуміла, що вже не потрапляю в ноти. Тим не менше, загалом від конкурсу я отримала купу позитивних емоцій та вражень. Чого варта тільки команда стилістів, яка робила make-up учасницям – це були трансгендери.

За результатами відбору Ірина Антонюк не здобула першого титулу, проте отримала спеціальний - "Ms STAR Top of the World Plus Size 2018" і відповідну корону. Вдома на неї чекали близькі та рідні, мама і донька, для яких вона і без того – найкрасивіша.

-Я дуже щаслива за свою дитину та бажаю їй найкращого у житті – розповідає мама красуні, Любов Михаська. - Моя донька після конкурсу лишилася такою ж простою та відкритою. Ірина ще з дитинства мріяла стати моделлю, і свого часу вона вже пробувала реалізувати цю мрію, але так сталося, що Іра проявила себе саме зараз. Для мене найголовніше, щоб вона лишилася такою яка є.

Ірина Антонюк каже, що до участі в конкурсі у неї був важкий період в житті, коли вона навіть не відкривала штори в своєму домі. Проте одного дня вона наважилася їх відкрити і побачили нові можливості для себе.

-          Якби ви, жінки, знали, які ви насправді сильні, красиві, самодостатні, скільки всього ви можете реалізувати! Не вагайтеся і відкрийте штори на своїх вікнах – подивіться, який великий і прекрасний світ навколо. Світ, де нам відкриті безліч шансів, - закликала красуня-костопільчанка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також