У рівненських пияків відбирають авто

2625 0

Ми у соцмережах:

У рівненських пияків відбирають авто

Поліцейські Рівненщини затримали 164 транспортних засоби за керування водіями у стані сп’яніння

Лише за минулу добу працівники територіальних підрозділів ГУНП в Рівненській області задокументували п’ять таких фактів.

Під час проїзду блокпоста у Вараші був зупинений автомобіль ВАЗ-2104 під керуванням 37-річного місцевого жителя. Під час спілкування із водієм поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду за допомогою алкотестера показав 2,29 проміле.

Водія ВАЗ-2106, який може перебувати у стані наркотичного сп’яніння, виявили на блокпості у Острозі. 40-річний кермувальник легковика, відповідно до висновку за результатами огляду у медзакладі, справді перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Поліцейські сектора реагування патрульної поліції на одній із вулиць Острога час патрулювання зупинили транспортний засіб «Audi-80» під керуванням 36-річного жителя села Розваж. Під час спілкування у чоловіка поліцейські виявили ознаки наркотичного сп’яніння, що і підтвердив результат огляду у медичному закладі.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за статтею 130 КУпАП, а матеріали направили на розгляд суду. Транспортні езасоби вилучено, поміщено на територію відділень поліції та в подальшому буде передано на потреби ЗСУ, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також