У поліщука шукали наркотики, а знайшли ще й бурштин

825 0

Ми у соцмережах:

У поліщука шукали наркотики, а знайшли ще й бурштин

Санкціонований обшук 12 грудня провели дубровицькі поліцейські спільно із кінологами прикордонної служби у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин.

Під час слідчої дії в господарській будівлі за місцем проживання 45-річного жителя села Берестя поліцейські вилучили близько кілограма обробленого та необробленого каміння бурштину-сирцю різних фракцій.

Крім того, в будинку чоловіка правоохоронці виявили понад кілограм марихуани. Наркотичні речовини були розфасовані у пластикові ємності та скляну банку. Також поліцейські вилучили і пристрої для куріння. Зловмисник запевняє, що зберігає наркотики для власного споживання.

Досудове розслідування за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин триває. Крім того, відомості за фактом незаконного видобування і зберігання бурштину слідчі внесли відомості до ЄРДР.  Вилучене скеровано для проведення відповідних експертиз.

Поліцейські встановлюють походження «сонячного» каміння, наркотичних речовин та інших можливих осіб, причетних до злочинів.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також