У поліції охорони Рівненщини — новий керівник

4333 0

Ми у соцмережах:

У поліції охорони Рівненщини — новий керівник

"Новий керівник – новий етап у розвитку підрозділу!" - таку думку висловив заступник начальника Департаменту поліції охорони, полковник поліції Олександр Берило, представляючи нового очільника поліції охорони Рівненщини.

Від сьогодні, згідно з наказом Національної поліції України, посаду начальника управління поліції охорони в Рівненській області обіймає майор поліції Ігор Володимирович Дзядевич.

Для знайомства з новим керівником в актовій залі зібралися працівники підрозділу: офіцерський, сержантський склад та цивільні працівники.

- Зміни – це завжди на краще, - зазначає заступник начальника Департаменту поліції охорони, полковник поліції Олександр Берило. – Саме вони дають можливість переглянути підхід до виконання завдань, спланувати нову стратегію розвитку, чітко окреслити план дій. Сподіваюсь, що для поліції охорони Рівненщини такі кадрові зміни будуть тільки на краще. Бажаю успіхів та нових звершень.

- Роботи в нас багато. Ми знаємо всі труднощі та вже плануємо вектор подальших зусиль. Є бажання працювати на результат. Переконаний, що спільними діями ми неодмінно доб’ємося успіху, - звернувся до колег начальник УПО Рівненської області, майор поліції Ігор Дзядевич.

Ігор Володимирович Дзядевич працює в охоронній структурі 14 років поспіль. Добре орієнтується у всіх напрямках діяльності, має досвід роботи на різних посадах у правоохоронних органах: від оперуповноваженого сектору карного розшуку до заступника начальника управління поліції охорони в Кіровоградській області.

Попередній керівник управління охорони в Рівненській області Михайло Кононенко відтепер працюватиме на іншій посаді в ГУНП в Рівненській області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також