У Полицькій виправній колонії - бунт в`язнів, горів дах їдальні

4025 0

Ми у соцмережах:

У Полицькій виправній колонії - бунт в`язнів, горів дах їдальні

Про це повідомив у Фейсбуці екснардеп Ігор Мосійчук.

За версією Ігоря Мосійчука все відбувалось у Полицькій виправній колонії так:

- Наразі вночі через побиття та нелюдське ставлення в 76 колонії на Рівенщині спалахнув бунт.  В’язні підпалили столову, відкриті локалки, керівництво і працівники з колонії втекли всі окрім охорони периметра. Зараз туди виїхали представники департамента виконання покарань і Мін’юста, може бути задіяний спецназ. 

Близько двох тижднів тому в цій колонії вже був бунт, але не в’язнів… Акцію протесту (хоча це заборонено під час воєнного стану) проводили працівники колонії. Організаторами цього незаконного протесту-бунту був перший заступник начальника колонії Олександр Музика та його дружина Ірина. Причиною стали спроби нового начальника колонії зламати корупційні схеми подружжя Музик, які функціонують вже не менше 10 років.  Після тієї не зовсім вдалої спроби протесту-бунту Музика та його подільники зганяли злобу на в’язнях… Били, знущалися (зафіксовано правозахисниками)… і спровокували бунт в’язнів. Вважаю, що в часі війни бунт в колонії неприпустимий! Музика та інші зачинщики мають бути затримані і піти під суд!!

Поліція Рівненщини обіцяє незабаром оприлюднити подробиці подій у Полицькій виправній колонії. 

- До рятувальників Вараського районного управління ДСНС уночі надійшов виклик - пожежа у Полицькій ВК №76. Екіпажі оперативно виїхали на виклик. Проте, досі нема офіційних коментарів відповідних служб.  З власних джерел стало відомо про пожежу, що трапилась на території Полицької ВК №76 уночі. Цю пожежу було видно з "варшавки". За інформацією, згоріла їдальня, - повідомляє також Володимирець. Сіті.

Читайте також: У Полицькій виправній колонії бунтують працівники проти свого керівника

Чи точно били у Полицькій колонії засуджених - з`ясовуватиме ДБР


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також