У Полицьку виправну колонію наркотиків більше не постачатимуть?

851 0

Ми у соцмережах:

У Полицьку виправну колонію наркотиків більше не постачатимуть?

Діяльність злочинної групи, до складу якої входило четверо осіб, викрили поліцейські разм з оперативним відділом Полицької виправної колонії.

Троє засуджених, віком від 29-ти до 34-х років, які відбували покарання у виправній колонії, залучили до організації трафіку наркотичних речовин 42-річного рівнянина, який раніше потрапляв в поле зору поліції за наркозлочини. Перебуваючи на волі, рівнянин купував наркотичні засоби та сильнодіючі лікарські препарати та надсилав їх посилками до колонії, ретельно ховаючи у речах. Зловмисники, які перебували за ґратам, и реалізовували наркотики серед інших засуджених.

20 квітня  поліцейські провели десять санкціонованих обшуків у Полицькій виправній колонії, а також за місцем проживання рівнянина. Вилучили мобільні телефони, банківські картки, пігулки та чорнові записи.

У рівнянина, який пересилав наркотичні речовини, правоохоронці вилучили наркотичні засоби, сильнодіючі лікарські засоби та лікарські рецепти.

За фактом підбурювання до злочину та збуту наркотичних речовин слідчі Рівненського райуправління поліції повідомили засудженим 34-річному організатору, 29-ти та 30-річним спільникам у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 27, частиною 2 статті 307 КК України.

42-річний виконавець підозрюється у використанні коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, незаконному пересиланні та збуті наркотиків, вчинених групою осіб.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу - тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють інших причетних до незаконного бізнесу осіб.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також