У пологовому будинку в Рівному практикують вертикальні пологи

1139 0

Ми у соцмережах:

У пологовому будинку в Рівному практикують вертикальні пологи

Ще з 2006 року Рівненський пологовий будинок одним з перших в Рівненський області почав впроваджувати ефективні перинатальні технології.

 Саме тоді з’явилися індивідуальні сімейні пологові зали, пологовий відкрив двері для партнерів, незручні крісла Рахманова замінили на сучасні ліжка-трансформери. Своє почесне місце в пологовому залі зайняв стілець для вертикальних пологів.

Вертикальне положення жіночого тіла під час пологів допомагає значно полегшити процес з фізіологічної точки зору, малюк легше для себе і безболісніше для мами проходить пологові шляхи.

Ось деякі відгуки жінок після вертикальних пологів:

- Скажу точно, що вертикальні пологи значно легше, дуже легко було тужитися.

- Ці пологи були простіше та легше пройшли. Не такі болючі.

- У мене не було досвіду з традиційними горизонтальними пологами. Якщо буду народжувати ще раз, то тільки у вертикальній позиції. Мені підійшло все.

- У мене не було спеціальної підготовки та інструкції “як правильно народжувати вертикально”, я просто слухала своє тіло. А чудовий медичний персонал пристосовувався до моїх потреб.

- Це було природньо, фізіологічно та зручно!

Більше 60% вагінальних пологів відбуваються саме так. Найефективніше в пологах — слухати своє тіло і дозволити собі вільну поведінку, йти за своїми відчуттями, а ми врахуємо Ваші бажання і пристосуємося до будь-якої позиції. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також