У понеділок скажуть, чи встановили неймовірні рівнянки у хустках рекорд України

1932 0

Ми у соцмережах:

У понеділок скажуть, чи встановили неймовірні рівнянки у хустках рекорд України

2648 жіночих світлин в українських хустках вперше в історії України були зібрані на одній сторінці Фейбуку за добу саме рівнянками.

Галина Кульчинська

Заступниця міського голови Рівног Галина Кульчинська повідомила про підсумки рекорду, який рівнянки встановлювали у день Святої Катерини.

- Ну що, дівчата, поговоримо про рекорд? Галина Кульчинська, яка й була ініціаторка встановлення рекорду.  -  Вважаю, що вчорашнє дійство в Рівному підтвердило найпопулярнішу думку про те, що українки - найгарніші жінки світу. А рівнянки, вбрані в українські хустки, перевершують всі стандарти краси "Vogue" "Cosmopolitan", "Vanity Fair" та інших законодавців моди! Зрештою, переконайтеся у цьому самі, дивлячись лише на невелику частинку, відібраних нами фото, з рекорду Рівне в українській хустці

І найголовніше - я була вражена величезною кількістю дописів, які починалися словами: "це хустина моєї прабабусі/бабусі/мами..." і чомусь мені відчувається, що всі вони вчора ніби були тут з нами...бо коли стільки жінок в Рівному в один день одягають те, що колись носили їхні найрідніші...знаєте, вони не можуть цього не помітити на небесах...

А тепер про цифри. Ну і завдали ж ми клопоту "Книзі рекордів України" з підрахунками! Офіційний результат вони озвучать нам завтра. Наш паралельний підрахунок говорить про наступне: 2648 жіночих світлин в українських хустках вперше в історії України були зібрані на одній сторінці ФБ саме рівнянками. І я дуже дякую всім, хто долучився до цієї події - ви неймовірні! 

Світлина від Галини Кульчинської.

Світлина від Галини Кульчинської.

Світлина від Галини Кульчинської.

Світлина від Галини Кульчинської.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також