У понеділок у Рівному співатиме Сергій Бабкін

1275 0

Ми у соцмережах:

У понеділок у Рівному співатиме Сергій Бабкін

Музикант, актор, тренер-переможець проекту «Голос країни-8» Сергій Бабкін вирушив у великий всеукраїнський тур на підтримку свого нового альбому. 11 лютого співак виступатиме у Рівному.

Сергій Бабкін осінню презентував свій дванадцятий сольний альбом «Музасфера», який став для артиста першою цілковито україномовною платівкою. Зібрано тринадцять авторських треків, серед яких відомі та улюблені “Де би я” та «Хто далі йде».

- Коли я співаю українською мовою, у мене навіть голос по-іншому звучить, з’являється інакша манера, - каже Сергій Бабкін. Я не спеціально це роблю, воно просто є. Раніше я про це не думав, але мова дійсно впливає на твоє виконання, на те, що відбувається з твоїм голосом та звуком. Коли мене питають: «А чого ти раптом написав пісню українською, - я відповідаю, що це абсолютно нормально, бо я живу в Україні і я пишу пісні українською мовою. Що то за питання таке? Ви у болгарина не питали би, чому він співає болгарською?

Я би дуже хотів вірити, що в кожній людині є своя власна музасфера, своєрідна творча оболонка, аура, – Для мене поняття музасфери означає мій особистий світ, моє сприйняття світу навколишнього та внутрішнього. Найважливішим у моєму житті є, звісно ж, сім’я, вона і є моєю музасферою. Це моя оболонка, в якій я наче ембріон у лоні матері – у ній тепло, комфортно, затишно і там люблять.

Організатори називають три причини, чому варто піти на концерт Сергія Бабкіна:

1. Послухати харизматичного виконавця української сцени.

2. Посумувати, посміятися, пофілософствувати.

3. Піти з концерту з частинкою добра у серці.

Концерт відбудеться у Рівненському Міському будинку культури, що у парку Шевченка. Початок – о 19.00.

Квитки можна придбати у касі МБК або онлайн. Вартість – 250-600 грн.

Довідки за телефонами: 097 055 32 21, 43-93-38.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також