У потяг Миколаїв – Київ – Рівне в’їхав ВАЗом нетверезий водій

2039 0

Ми у соцмережах:

У потяг Миколаїв – Київ – Рівне в’їхав ВАЗом нетверезий водій

Залізничники викликали поліцію та швидку допомогу.

Водії автотранспорту продовжують легковажити власним життям та життям пасажирів і під час свят. Сьогодні Укрзалізниця повідомила, що ще  29 грудня 2018 року о 22:30 на переїзді станції Долинська при діючій світловій та звуковій сигналізації водій автомобіля ВАЗ збив шлагбаум, виїхав на переїзд та в’їхав у бік поїзда №122 Миколаїв – Київ – Рівне.

У результаті було пошкоджено два перші вагони. Залізничники викликали поліцію та швидку допомогу. Перевіркою на алкотестері у водія зафіксовано рівень алкоголю 2,2 проміле, він отримав закриту черепно-мозкову травму голови. В автомобілі також було п'ять пасажирів, усі в нетверезому стані. Водія та двох пасажирів направлено до Долинської районної лікарні.

Крім того, 28 грудня 2018 року о 23:10 на переїзді перегону Добротвір – Соснівка без чергового працівника при справно працюючій переїзній сигналізації водій автомобіля марки «Опель» зіткнувся з локомотивом вантажного поїзда. Водія автівки машиною швидкої допомоги доправлено до Буської районної лікарні.

А 3 січня цьогоріч на станції Ходорів водій автобусу не впорався з керуванням та в’їхав у бетонну огорожу в районі стрілочного переводу, перекривши восьму та дев’яту колії. Обставини з′ясовують правоохоронці.

Укрзалізниця вкотре звертає увагу всіх учасників дорожнього руху на необхідність суворо дотримуватися правил, не піддавати невиправданому ризику своє життя, життя пасажирів і працівників залізничного транспорту, не завдавати матеріальних збитків галузі й самим собі власними легковажними вчинками.

Всього упродовж 2018 року на залізничних переїздах і коліях поза переїздами АТ «Укрзалізниця» сталося 79 випадків ДТП, у тому числі 66 випадків на переїздах і 13 – на коліях поза переїздами. Внаслідок ДТП загинуло 16 осіб і 30 травмовано. Порівняно з 2017 роком кількість ДТП зменшилася на 7 випадків (з 86 до 79), кількість загиблих зменшилася на 4 особи (з 20 до 16), а кількість травмованих залишилася на тому ж рівні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також