У потягах «Укрзалізниці» продаватимуть книжки

1543 0

Ми у соцмережах:

У потягах «Укрзалізниці» продаватимуть книжки

В.о. голови правління "Укрзалізниці» Євген Кравцов оголосив, що у потягах почали продавати книжки. Наразі придбати літературу можна в Інтерсіті та Інтерсіті+.

Розглядаємо можливість запровадження такої послуги й в інших поїздах. Ця послуга нова для нашої компанії, але впевнені, що вона буде затребуваною у наших клієнтів-пасажирів. Маємо амбітні плани щодо цього проекту. Зокрема, можливість запровадження бук-кроссінгу (обміну книжками) та співпраці з молодими письменниками, – написав Кравцов, повідомляє "Українська правда. Життя".

Наразі в потягах можна придбати 26 найменувань книжок. Продаватимуть літературу "у відповідності до запропонованого постачальником переліку".

На фото, оприлюдненому Кравцовим, видно, що більшість книг випустило видавництво "Фоліо".

За добу купили уже 12 книжок. Цікаво, що конкурс на продаж книг в "Укрзалізниці" виграло не видавництво, а ТОВ "Фреш фуд систем".

Основний вид діяльності "Фреш Фуд Систем" – ресторани та послуги мобільного харчування. Засновниками товариства були гендиректор АЗС WOG Сергій Корецький та запорізька GFS Group, яка займається продуктами харчування.

Зараз же в реєстрі власником і кінцевим бенефеціаром компанії є її керівник Олександр Бериславиць з Миргорода, який наприкінці 2015 року фігурував у друкованій документації WOG "ВОГ Рітейл" щодо закупівлі чаю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також