У повітрі і на річках: у травні розпочнеться спецоперація на кордоні України і Білорусі

1372 0

Ми у соцмережах:

У повітрі і на річках: у травні розпочнеться спецоперація на кордоні України і Білорусі

З травня по вересень 2019 року на українсько-білоруській ділянці кордону планується проведення спільної спеціальної прикордонної операції "Полесье-2019", під час якої відбуватиметься консолідація зусиль прикордонних відомств і правоохоронних органів обох держав.

Про це  УНН повідомили у відділі з питань взаємодії із засобами масової інформації Державної прикордонної служби України.

- З травня по вересень 2019 року на українсько-білоруській ділянці кордону планується проведення спільної спеціальної прикордонної операції "Полесье-2019", яка проводиться за попередньою домовленістю керівників прикордонних відомств України і Республіки Білорусь у прикордонних районах 5 областей України (Чернігівська, Київська, Житомирська, Рівненська та Волинська) та 2 областей Республіки Білорусь (Брестська та Гомельська), - повідомили в Держприкордонслужбі.

Метою спецоперації прикордонників є проведення заходів, направлених на припинення контрабандної та іншої протиправної діяльності на державному кордоні, а також забезпечення дотримання фізичними і юридичними особами національних законодавств про державний кордон.

- Передбачено проведення узгоджених (спільних) оперативно-розшукових та інших заходів щодо виявлення, припинення протиправної діяльності через державний кордон, профілактики правопорушень в прикордонних районах, дії резервів Державної прикордонної служби на найбільш активних ділянках кордону та в пунктах пропуску, повітряний моніторинг прикордонних районів та лінії кордону із застосуванням прикордонної авіації, патрулювання річкових ділянок, - розповіли в ДПСУ. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також