У п`ятницю депутати облради зберуться у Рівному на сесію

401 0

Ми у соцмережах:

У п`ятницю депутати облради зберуться у Рівному на сесію

Пленарне засідання двадцять першої сесії обласної ради восьмого скликання розпочнеться 16 лютого об 11:00. Планують розглянути 22 питання

Перелік проєктів рішень, над якими депутати працюватимуть вже цієї п’ятниці, 16 лютого, затвердили на засіданні президії Рівненської обласної ради.

Серед них – звіт щодо виконання бюджету області за 2023 рік, зміни до Положення КЗ «Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг» РОР, що дозволить розширити діяльність закладу.

Низка питань стосується роботи РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал»: депутати затверджуватимуть поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води, нададуть в постійне користування підприємству земельну ділянку площею 0,47 га, погодять прийняття комплексу об’єктів централізованого водовідведення з державної в комунальну власність тощо.

На сесії депутати планують надати дозвіл комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт Рівне» на списання транспортних засобів, які вже не придатні для використання летовищем.

Внесено до порядку денного сесії і питання щодо створення пам’яток природи місцевого значення та Звернення щодо відновлення роботи стаціонарних поштових відділень АТ «Укрпошта».

З проєктами рішень з цих та інших сесійних питань можна ознайомитися за цим посиланням.

Нагадаємо, що за пленарним засіданням двадцять першої сесії обласної ради восьмого скликання можна спостерігати в режимі онлайн на ютуб-каналі Рівненської обласної ради та на офіційному сайті РОР в рубриці online-трансляції.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також