У "Регіни" — новий старий тренер

1364 0

Ми у соцмережах:

У

Волейболістки рівненської "Регіни-МЕГУ" отримали нового наставника. Відтепер операцією порятунку команди від вильоту із Суперліги керуватиме Валерій Пархоменко. Цей фахівець у 2006-2008 роках вже очолював наш клуб, але потім повернувся до рідної Одеси, поступившись місцем головному луганцю Валерію Слєпцову. І ось тепер зворотна рокіровка.

Анатолій Дем'янчук, президент ВК "Регіна": — У тому, що Валерій Слєпцов пішов, було більше бажання керівництва клубу, ніж тренера. Команда зупинилася у розвитку, не було нормальних стосунків тренера та гравців, розгубленість тренерського штабу під час ігор навіть вболівальники відзначали. У міжсезоння не було проведено належну доукомплектацію команди, були й інші недопрацювання. Лариса Козуля, капітан "Регіни-МЕГУ": — Я розумію, що Суперліга — це не вища ліга, але ми майже не чинили опору суперникам. Колишній тренер не міг нас належним чином налаштувати. Тому повернення Валерія Пархоменка сприймаю як позитив, адже з ним я вже працювала. Валерій Пархоменко, головний тренер "Регіни-МЕГУ": — Останнім часом я працював в Одесі в музучилищі та на півставки в спортшколі. Коли подзвонив Анатолій Дем'янчук і запросив, я радо погодився. Ситуація зараз непроста. Ірина Лисиця — вагітна, Віра Козак відновлюється після травми. Отож залишається Лариса Козуля, а решта — молодь. Треба шукати людей для підсилення. Хоча завдання це доволі складне, адже українські волейболістки належного рівня грають за кордоном, в Україні ж вибір гравців невеликий. Але як би не було, наше завдання — залишитись в Суперлізі, і дівчата працюють з повною віддачею.

Валерій Пархоменко
Відзначити своє повернення перемогою Валерію Пархоменку не вдалося. У черговому турі "Регіна" двічі програла у Тернополі "Галичанці" — 1:3, 0:3. Таким чином, рівнянки продовжують посідати передостаннє сьоме місце у турнірній таблиці Суперліги. Наступний тур наша команда проведе на власному майданчику 26-27 січня. Суперником наших волейболісток буде чинний чемпіон України — южненський "Хімік".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також