У «Регіни» знову новий тренер

822 0

Ми у соцмережах:

У «Регіни» знову новий тренер

Чергова зміна на тренерському містку у рівненській волейбольній команді «Регіна-МЕГУ». Перед заключними матчами чемпіонату Суперліги (за 5 місце) команду очолив місцевий фахівець Сергій Тимчак, який починав сезон у вищій лізі на посаді головного тренера «Регіни-2».

Нагадаємо, починала цей сезон «Регіна» під керівництвом екснаставника збірної Білорусі Петра Хілька. Білоруський фахівець українського походження зібрав доволі потужний склад, який, на відміну від минулих років, боровся не за виживання, а за нагороди. Втім, перед Фіналом чотирьох Кубка України стало відомо, що Хілько з «Регіни» пішов, відгукнувшись, буцімто, на пропозицію однієї зі збірних.

На Фінал чотирьох команду повіз згаданий Сергій Тимчак. Саме під його керівництвом «Регіна» здобула у Кубку України «бронзу». Але Тимчак головну команду не очолив. Новим керманичем «Регіни» став одесит Максим Пархоменко. Пропрацював Пархоменко у Рівному недовго. Згодом з’явилася інформація, що тренер та клуб не домовилися щодо деяких пунктів контракту. Таким чином, знову в.о. головного тренера «Регіни» став Сергій Тимчак.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також