У резервістів - вишкіл на полігоні

1176 0

Ми у соцмережах:

У резервістів - вишкіл на полігоні

На Рівненському військовому полігоні в рамках «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня» проведені планові практичні заняття з вогневої і тактичної підготовки з метою підвищення бойових спроможностей для якісного виконання визначених завдань та бойового злагодження. У заході взяли участь військовозобов’язані Рівненського та Костопільського районів області.

Резервісти вивчали заходи безпеки під час стрільб та будову стрілецької зброї, тренувались у виконанні нормативів неповного розбирання та збирання зброї та стріляли з автоматів Калашникова та пістолетів Макарова.

 

Командир бригади територіальної оборони полковник Олександр Цись повідомив, що метою навчань залишається польовий вишкіл військовозобов’язаних і відпрацювання їхніх навичок в умовах ведення бойових дій та партизанської війни. Бійці підрозділів територіальної оборони  показали дуже високий рівень бойової підготовки та компетентності у виконанні поставлених завдань, повідомляє капітан Олексій Мосейченок, «АрміяInform» (м. Рівне).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також