У Рівне на конкурс «Золотий вінець Терпсихори» прибуде майже тисяча талановитих дітей з усієї України

1292 0

Ми у соцмережах:

У Рівне на конкурс «Золотий вінець Терпсихори» прибуде майже тисяча талановитих дітей з усієї України

26 жовтня у міському палаці культури розпочнеться свято танцю. 30 творчих колективів з міста Харків, Чернівецької, Тернопільської, Волинської, Хмельницької, нашої Рівненської та Закарпатської областей візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва «Золотий вінець Терпсихори». Нагороди переможцям вручатимуть на гала-концерті, який відбудеться у неділю.

 -  Конкурс «Золотий вінець Терпсихори» відбуватиметься у нашому міському палаці культури вдруге, розповідає організатор Елла Манелюк. – Упевнена, що всі учасники будуть задоволені і прийомом, і самим конкурсом. У нашому палаці гарні умови для проведення таких заходів. А наша мета – створити дружню атмосферу, щоб творчі колективи не тільки змагалися за призові місця, а й обмінялися досвідом, підгледіли сюжети, які потім використають у своїй творчості. Міський палац культури представлятимуть танцювальний ансамбль «Ладонька», учасники клубних об’єднань «Start Point» та «X-Dance Team», ансамбль сучасного танцю «Едельвейс», «Лада» і «Кралечка». Старші учасники творчих об’єднань допомагатимуть у організації конкурсу і здобуватимуть досвід, який знадобиться їм у житті. Для керівників викладачі кафедри хореографії РДГУ проведуть безкоштовні майстер-класи. Діти зможуть розважитися на дискотеці. І, звичайно, на всіх учасників чекає безкоштовна екскурсія у наш рівненський зоопарк.

На конкурс «Золотий вінець Терпсихори» прибуде майже тисяча учасників з різних куточків України. Наймолодші учасники - діти від трьох років.

Керівники творчих колективів зможуть отримати майстер-клас від  Петра Наку — лауреата міжнародних конкурсів, педагога-балетмейстера сучасної хореографії в «Totem dance», хореографа, у минулому артиста театру «Київ Модерн-балет», викладача із техніки сучасного танцю та контактної імпровізації.

Оцінюватиме конкурс «Золотий вінець Терпсихори" професійне журі:

- кандидат мистецтвознавства, старший викладач кафедри хореографії РДГУ Лариса Маркевич;

- артист балету Одеського академічного театру музичної комедії імені М. Водяного Олександр Волошин;

- начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому Тарас Максименко;

- провідний методист хореографічного жанру навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Василь Гринюк;

- лауреат міжнародних конкурсів, педагог-балетмейстер сучасної хореографії в «Totem dance»,  хореограф, в минулому артист театру «Київ Модерн-балет», викладач із техніки сучасного танцю та контактної імпровізації Петро Наку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також