У Рівне приїде «Ворскла» з Полтави

400 0

Ми у соцмережах:

У Рівне приїде «Ворскла» з Полтави

Найближчої неділі, 27-го жовтня, рівненський Верес зустрінеться з полтавською Ворсклою у матчі одинадцятого туру чемпіонату VBET Української Прем'єр-ліги.

Цей поєдинок відбудеться на стадіоні Авангард у Рівному і розпочнеться о 15:30. Квитки - ще можна придбати онлайн на клубному сайті, порталі ticketsbox та в наметі перед ареною.

Ворскла - футбольний клуб із майже сімдесятирічною історією. Минулий сезон команда завершила на дев’ятій позиції, щоправда - пробившись при цьому до фіналу Кубку України, де поступилася Шахтарю - 1:2.

У новому сезоні підопічні ексгравця рівненського Вереса Сергія Долганського поки також є командою другої половини турнірної таблиці.

Історія протистоянь:
Рівненський Верес та полтавська Ворскла дотепер зустрічалися між собою 46 разів. Більшість цих матчів (33) відбулася ще за часів СРСР. Перевагу за кількістю перемог у чемпіонатах радянської доби мав саме рівненський клуб: 12 виграшів, 10 нічиїх, 11 поразок. Різниця м’ячів – 33:32.

За часів вже Незалежної України рівняни двічі перемагали Ворсклу: у матчі УПЛ восени 2017 року – 1:0. Тоді переможним голом у складі нашої команди відзначився Євген Пасіч. А також у першому колі сезону 2022/2023 - 2:1, коли три очки рівнянам принесли Валерій Кучеров і Михайло Шестаков.

Весняний матч того чемпіонату на Авангарді завершився унічию - 2:2 (Кравець - автогол і Микола Гайдучик), а також двома нереалізованими пенальті у виконанні Дмитра Кльоца і Семена Вовченка.

А у минулому сезоні Ворскла двічі перемогла Верес з однаковим рахунком - 2:1. У Рівному на гол Станіслава Шарая гості відповіли завдяки автоголу Валерія Кучерова і м’ячу Владлена Юрченка. А у Полтаві після голу Марко Мрвальєвича Ворсклі перемогу своїм дублем приніс Сергій Мякушко.

За період Незалежності суперники зіграли 13 поєдинків. Дві перемоги - у рівнян, сім разів перемогу святкували полтавці. Ще у чотирьох матчах була зафіксована нічия. Різниця м'ячів - 17:10 - цього разу на користь полтавців. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також