У Рівне знову приїде «Шахтар»

909 0

Ми у соцмережах:

У Рівне знову приїде «Шахтар»

Матч другого туру чемпіонату Української Прем'єр-ліги між командами Верес (Рівне) та Шахтар (Донецьк). відбудеться у середу, 2-го серпня.

Гра проходитиме на стадіоні Авангард у Рівному і розпочнеться о 17:00. 

Акціонери  клубу зможуть переглянути цю гру на стадіоні.  Отримати запрошення можна на сайті kasa.in.ua або у фан-шопі Veres Place (О.Борисенка, 2).

У Veres Place поширюватимуться запрошення в понеділок із 15:00 до 19:00. Там ви можете також отримати посвідку акціонера. Для цього потрібно лише показати наявність акцій. При вході на стадіон ОБОВʼЯЗКОВО повинна бути присутня картка акціонерів та запрошення.

До речі, попередня гра цих суперників на стадіоні Авангард відбулася менше трьох місяців тому - у травні. Тоді Верес добряче попсував нерви гірникам завдяки відбитому Богданом Когутом пенальті і голом Владислава Шарая. Інтрига у грі трималася до самого ендшпілю, коли мінімальну перемогу гірникам приніс Микола Матвієнко.

Загалом рівненський Верес та донецький Шахтар дотепер зустрічалися в офіційних матчах 14 разів. Абсолютна перевага на боці гірників - 12 перемог.

Свою єдину перемогу над Шахтарем Верес здобув майже 30 років тому - у матчі Вищої ліги чемпіонату України у сезоні 1993-1994. 19 вересня 1993 року на стадіоні Авангард у Рівному господарі обіграли донеччан - 2:0. Голами за Верес тоді відзначилися Денис Філімонов (з пенальті) і Олександр Паляниця.

Єдиний дотепер виїзний поєдинок, в якому рівняни не програли Шахтарю, відбувся раніше - у квітні 1993 року. На стадіоні Шахтар у Донецьку рівняни зіграли з гірниками унічию - 1:1. Єдиний гол за Верес забив Юрій Мороз.

В інших дванадцяти поєдинках Верес незмінно поступався більш титулованому супернику. Зокрема, і у шести матчах вже новітньої історії команд.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також