У рівненських університетах побільшало спеціальностей

1921 0

Ми у соцмережах:

У рівненських університетах побільшало спеціальностей

Цьогоріч Рівненський державний гуманітарний університет започаткував підготовку за спеціальностями бакалаврату «Маркетинг», «Професійна освіта. Сфера обслуговування», «Середня освіта. Природничі науки», «Інженерія програмного забезпечення», «Дизайн».

У вишеві також з’явилися нові напрямки підготовки магістрів «Спеціальна освіта. Логопедія», «Менеджмент», «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Освітньо-педагогічні науки», «Фізична культура і спорт», «Середня освіта. Географія», «Професійна освіта. Сфера обслуговування (Готельно-ресторанна справа. Туристичне обслуговування)». У Національному університеті водного господарства та природокористування відтепер готуватимуть бакалаврів за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Культурологія», магістратура на спеціальність «Правоохоронна діяльність», повідомляє управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Національний університет «Острозька академія» відкрив нову спеціальність бакалаврату «Початкова освіта», освітньо-професійні програми «Культурології»: «Крос-культурний менеджмент», «Кіберкультура» та «Практична філософія. Консалтинг та коучинг».

Крім того, бакалаврів за спеціальностями «Фармація», «Технології медичної діагностики та лікування. Лабораторна діагностика», «Фізична реабілітація», «Сестринська справа» наступного готуватиме Рівненська медична академія. Та ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» здійснив ліцензування чотирьох спеціальностей: «Будівництво та цивільна інженерія», «Облік і оподаткування», «Інженерія програмного забезпечення», «Геодезія і землеустрій».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також