У Рівненському апеляційному суді група обурених людей вимагала розгляду справи

4099 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському апеляційному суді група обурених людей вимагала розгляду справи

Відповідач і півтора десятка його прихильників окупували фойє будівлі Рівненського апеляційного суду.

Група осіб порушувала масковий режим і тиснула на суддів й працівників апарату, наполягаючи на безпосередній їх участі у справі, призначеній до розгляду 27 січня.

Суть справи полягає в тому,  що відповідач Сергій Мулявка певний період сплачував послуги з доставки газу. Упродовж 2015-2018 років він отримував безготівкову субсидію для відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання, однак згодом припинив виконувати зобов’язання з оплати житлово-комунальної послуги, будучи фактичним її користувачем. Тож «Рівнегаз Збут» вирішив цей спір у судовому порядку.

Так, у жовтні минулого року до Рівненського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга на рішення місцевого суду, яким було задоволено позов ТзОВ «Рівнегаз Збут» про стягнення заборгованості за спожитий природний газ із відповідача в сумі близько двох тисяч гривень.

1 листопада 2021 року було відкрите апеляційне провадження, а 25 січня надійшло клопотання відповідача про розгляд справи з викликом сторін. У його задоволенні суд відмовив.

Більше про справу можна прочитати за посиланням


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також