У Рівненській області розпочався конкурс «Золота ділянка 2020»

813 0

Ми у соцмережах:

У Рівненській області розпочався конкурс «Золота ділянка 2020»

Оголошується набір проєктних заявок на участь у конкурсі «Золота ділянка 2020». Конкурс проводиться в рамках проєкту Польської допомоги для підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвитку польсько-українського економічного співробітництва. Лише 8 регіонів України беруть участь у конкурсі, серед них і Рівненська область.

Учасниками конкурсу є органи місцевого самоврядування та місцеві органи виконавчої влади.  Мета конкурсу – визначення найкращих інвестиційних ділянок у Рівненській області для підвищення спроможності громад залучати вітчизняні та іноземні інвестиції.

Результатом конкурсу стане залучення польського експерта до громади задля підготовка інвестиційної пропозиції, промоція ділянок переможців іноземним інвесторам, поїздка до Польщі за обміном досвідом. 
Заповнені матеріали щодо інвестиційних ділянок надсилати до 9 червня на електронні адреси: yanushevskyi@investinrivne.org   та   ivanna.illiuk.invest@gmail.com.
Контактна особа відповідальна за збір інвестиційних пропозицій у Рівненській області: Дмитро Янушевський – директор Рівненської агенції із залучення інвестицій та обслуговування інвесторів «ІнвестІнРівне» моб.тел. (050) 637-1-637.
З детальними умовами конкурсу, вимогами та аплікаційними формами можна ознайомитися:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також