У Рівненській районній раді обрали нового голову

2156 0

Ми у соцмережах:

У Рівненській районній раді обрали нового голову

Сьогодні у Рівненській районній раді нарешті обрали голову.

Ще на початку літа, за власним бажанням, звільнився із посади голови Рівненської районної ради Віталій Стельмах. Це сталося через те, що депутати розкритикували на черговій сесії його роботу та попросили написати заяву на звільнення. Віталій Стельмах керував радою понад два роки. Після цього виконувати обов`язки голови почав його заступник Микола Сальчук. Ціле літо йшли перемовини про те, хто стане головою, проте спільної згоди депутати дійти не змогли. Це питання переносилося декілька разів.

Сайт ВСЕ повідомляє, що очевидно,  тепер вдалося домовитися, оскільки на вакантну посаду керівник фракції ВО «Свобода» Микола Пилипака запропонував «Батькивщинівця», нині в.о. голови райради Миколу Сальчука.

Під час таємного голосування було обрано запропонованого кандидата. У райраді всього 36 депутатів. З присутніх 30 депутатів проголосували: 22- за, 3 проти, 2 - утрималося, 3 - не голосувало. Відтак новим головою Рівненської районноі ради став Микола Сальчук, якого депутати вітали оплесками та стоячи. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також