У Рівненської пенсіонерки вкрали 500 доларів, коли знімали вроки

2011 0

Ми у соцмережах:

У Рівненської пенсіонерки вкрали 500 доларів, коли знімали вроки

До редакції «Рівне Вечірнє» звернулася пенсіонерка Марія Іванівна, зазначивши, що невідомі шахрайки ввели її в оману й викрали 500 доларів.

За словами пенсіонерки, на вулиці її зустріла невідома жінка. Вона представилась Зіною і почала емоційно розповідати, що п.Марії загрожує смерть, мовляв, на неї навели вроки, підсипавши землі з цвинтаря.

«Вона спершу запитала, як дійти до Діагностичного центру, на що я відповіла, що центр знаходиться в зовсім іншій частині міста. Потім дуже пильно поглянула мені в очі, сказавши, що на мені врок і я скоро помру», - розповідає Марія Іванівна.

Коли пенсіонерка злякалася і запитала, що робити, Зіна поцікавилась, чи відкладає та гроші на власний похорон. Так шахрайка дізналася, що у жінки є 500 доларів на «чорний день». Над цими грішми, мовляв, потрібно почитати молитву.

Марія Іванівна запросила незнайомку додому. Дорогою до них приєдналася жінка на ім’я Оля – спільниця Зіни, в якої, нібито, була схожа проблема. Жінкам Зіна дала два пакети, куди треба було покласти гроші.

«Оля мала свій пакет, де нібито лежала 1000 доларів. Ми разом пішли до квартири, і я попросила її зачекати в коридорі. Та Оля, скривившись, попросилася до туалету. Я впустила її, а тим часом поклала гроші до свого пакету. Далі ми вийшли на вулицю, Зіна почитала молитву над грішми і вже потім я зрозуміла, що вона замінила пакети».

Наступного дня пенсіонерка звернулася в поліцію. Вона просить допомогти відшукати шахрайок. Зіна була невисокою на зріст, худорлявою. Оля – вища, кремезніша. Обличчя в обох жінок були закриті масками. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також