У Рівненському гарнізоні усіх військовиків відправляють до лікарів

1710 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському гарнізоні усіх військовиків відправляють до лікарів

Упродовж жовтня-листопада усі категорії військовослужбовців оперативного командування «Захід» проходять щорічну диспансеризацію. Такі ж заходи за участю виїзних військово-лікарських комісій проходять в Дубенському та Сарненському гарнізонах. Загальна кількість обстежуваних складе декілька тисяч захисників України.

У Рівненському військовому госпіталі тривають поглиблені медичні обстеження військовослужбовців Збройних Сил України. Графік диспансеризації складається за узгодженням командирів військових частин за поданнями начальників медичних служб. Огляд пацієнтів проводиться з 8.30 до 18-ї години з невеликою перервою на обід. За день військові лікарі оглядають 40-50 військовиків. Обов’язкова перевірка здоров’я передбачає похід до терапевта, хірурга, дерматолога, невропатолога, офтальмолога, стоматолога, для військовослужбовців жінок – гінеколога.

Начальник поліклініки Рівненського військового госпіталю підполковник Олександр Мосійчук повідомив, що на даний момент зривів немає, інфраструктура й колектив військово-медичних спеціалістів забезпечують проведення цих процедур у повному обсязі та у визначений термін. Натомість військовослужбовці Збройних Сил України з Рівненщини, які сьогодні виконують завдання в складі підрозділів Операції об’єднаних сил, пройдуть «диспансеризацію» після повернення з відрядження.

Під час щорічного обстеження здоров’я військових особлива увага звертається, перш за все, на тих, які отримали поранення, травми та тих, які відчули погіршення стану здоров’я в районі проведення бойових дій на Донбасі. Окрім того, упродовж року медичні спеціалісти проводять пацієнтам планове лікування хронічних захворювань, а також дають направлення у реабілітаційні відділення санаторіїв Міністерства оборони України для санаторно-курортного лікування, повідомляє прес-офіцер Віктор Шубец.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також