У Рівненському обласному гідрометцентрі - нова керівниця

2909 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському обласному гідрометцентрі - нова керівниця

На посаду начальниці Рівненського обласного центру з гідрометеорології призначили Ольгу Ніколайчук.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник управління гідрометеорології Державної служби України з надзвичайних ситуацій Богдан Масовець, який відвідав з робочим візитом рідний Рівненський обласний центр з гідрометеорології, яким донедавна керував. Богдан Масовець провів робочу нараду та представив призначену наказом Голови ДСНС України на посаду начальниці Рівненського ЦГМ Ольгу Ніколайчук.

-  Ольга Петрівна, за фахом інженер-метеоролог, після закінчення профільного Одеського гідрометеорологічного інституту працювала на авіаметеорологічній станції Рівне. Пройшла всі щаблі професійного зростання – від техніка-метеоролога до начальника АМСЦ Рівне. Чудово орієнтується в напрямах роботи обласного центру з гідрометеорології, не покидає мрію після Перемоги відродити затребуваність в авіаційних метеорологах і синоптиках при збільшенні кількості літаковильотів в аеропорту обласного міста, - розповів про наступницю Богдан Масовець. 

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Головного управління ДСНС України у Рівненській області Ігор Михальчук і керівництво Українського гідрометеорологічного центру у форматі відеоконференції.

Богдан Масовець побажав рідному колективу і новоспеченому начальнику гідно справлятися з усіма труднощами в наш нелегкий воєнний період, здоров’я їм і їхнім близьким, всіляких гараздів і скорішої Перемоги України в національно-визвольній війні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також