У Рівненському пологовому будинку завершують ремонт у відділеннях (ФОТО)

2240 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському пологовому будинку завершують ремонт у відділеннях (ФОТО)

Ще вісім років тому Рівненський пологовий будинок нагадував лікарню пострадянського простору. Проте все змінилося.

 Враженнями від побаченого поділилася з «Рівне Вечірнє» наша читачка.

-          Поступила як ургентна пацієнтка у відділення гінекології Рівненського пологового будинку, - розповіла жінка, яка побажала лишитися не названою. – У мене була підозра на розрив кісти, овуляторний синдром. Медичну допомогу отримала швидко і оперативно. Персонал був дуже уважний, взяли вся аналізи, поміряли температуру, принесли води і капці, адже я приїхала прямісінько з робочого місця. Вразила обстановка: всюди євроремонт, підлога замінена, нові меблі в палатах, нормальний комфортний санвузол з гарячим водопостачанням. Зміни дуже помітні і приємно вражають. Адже в мене є з чим порівняти: доводилося бувати тут вісім років тому і ще кілька років по тому. А ще з мене не взяли ні копійки за лікування.

Головна лікар Рівненського пологового будинку Світлана Муравська розповіла, що відділення гінекології ремонтують за зароблені пологовим кошти. Це, наприклад, кошти виручені від пацієнток, які забажали скористатися платними палатами. А ось на ремонт пологового відділення №1 кошти виділила Рівненська міська рада.

-          Ми хочемо, щоб жінки, які до нас поступають, бачили роботу системи в пологовому, - зазначила Світлана Муравська. – Бо не принциповий один лікар, вся команда працює. Всі працівники постійно проходять курси підвищення кваліфікації, вдосконалюють свої навички та знання, в тому числі комунікативні. Адже в наших інтересах, щоб пацієнтки залишилися задоволені наданою нами допомогою.

До ремонту інших відділень пологового приступлять, коли завершать поточні


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також