У Рівненському районі - ДТП за участю трьох автомобілів, є потерпілі

1871 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському районі -  ДТП за участю трьох автомобілів, є потерпілі

Автопригода сталася близько 20 години вчора, 25 серпня у селі Вересневе Рівненського району.

55-річний водій «Audі А6» зі Здолбунова зупинив транспортний засіб на узбіччі у зв’язку із технічною несправністю. Разом із водієм усувати неполадки із авто вийшов і 63-річний пасажир — житель Квасилова. Аби допомогти чоловікам, зупинився також кермувальник автомобіля «Kia Ceed» — 38-річний рівнянин разом із пасажиром — 24-річним жителем Гощанського району.

В цей час 22-річний житель міста Суми, водій автомобіля «Renault Megane», не впорався з керуванням та допустив наїзд на легковик «Audі А6», який, своєю чергою, наїхав на «Kia Ceed», що стояв попереду.

Внаслідок автопригоди травмувалися троє осіб, які знаходилися біля транспортних засобів. У водія та пасажира «Audі А6» медики діагностували закриті черепно-мозкові травми та забої. У пасажира «Kia Ceed» — перелом ноги. Їх усіх госпіталізували.

Водій «Renault Megane» та водій «Kia Ceed» у автопригоді не постраждали. У водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслідування. Транспортні засоби із механічними пошкодженнями вилучені, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також