У Рівненському районі нетверезий водій керував краденим авто

849 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському районі нетверезий водій керував краденим авто

За незаконне заволодіння транспортним засобом 39-річному зловмиснику може загрожувати до п’яти років ув’язнення. Крім того, за керування в стані алкогольного сп’яніння йому «світить» ще й штраф.

Дев’ятого травня, близько 09:30 до поліції надійшло повідомлення від 32-річного жителя міста Березне, що невідома особа заволоділа його автівкою «ВАЗ-21011».

Поліцейські на місці події встановили, що власник легковика приїхав на територію підприємства, на якому працює, щоб забрати деякі свої речі. Оскільки вийшов на кілька хвилин, ключі залишив у замку запалювання. Саме цим і скористався 39-річний чоловік, який проходив повз та вирішив покататися на чужому авто. Проїхав пару метрів, і у ВАЗівці заглох двигун. Власник затримав «угонщика» до приїзду поліцейських.

Огляд на стан сп’яніння в медзакладі зафіксував перевищення допустимої норми майже в 14 разів — 2,7 проміле.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відділення №4 м. Березне розпочали досудове розслідування. Крім того, інспектори групи реагування патрульної поліції за керування в стані алкогольного сп’яніння склали на березнівчанина ще й адмінпротокол за статтею 130 КУпАП. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також