У Рівненському районі поліція в бусі виявила фальсифіковану продукцію

1048 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському районі поліція в бусі виявила фальсифіковану продукцію

Алкоголь, цигарки та спирт невідомого походження знайшли у селі Деражне при огляді транспортного засобу. Водій запевняв, що везе все на весілля.

Правоохоронці патрулювали на вулиці Шевченка у селі Деражне Рівненського району 12 жовтня, оскільки отримали інформацією про можливе перевезення фальсифікату. О 15:35 в поле зору поліцейського офіцера Костопільської громади та інспектора сектору реагування патрульної поліції  потрапив бус «Renault Master».  

Під час спілкування із поліцейськими 36-річний кермувальник нервувався та відмовлявся від проведення поверхневої перевірки транспортного засобу. Втім, згодом усе ж надав дозвіл на огляд буса, у вантажному відділенні якого поліцейські виявили крім продуктів харчування ще й 140 літрів спирту невідомого походження, 20 пляшок горілки ємністю 0,5 л з марками акцизного податку, що мають явні ознаки підробки, 340 пачок безакцизних цигарок. Пасажир авто пояснив, що «вантаж» доставлявся на весілля. 

Транспортний засіб із алкоголем та тютюновими виробами вилучений. За результатами перевірки зареєстровані матеріали скеровуватимуться за підслідністю.   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також