У Рівненському районі постраждала родина із Тернополя

2242 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському районі постраждала родина із Тернополя

Другого квітня, близько 23:45, до поліції повідомили медики «швидкої», що на автодорозі «Київ-Чоп» в селі Грушвиця Перша сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалося четверо осіб.

37-річний житель Тернополя, водій автомобіля «Volkswagen T5», рухаючись у напрямку Львова, не впорався із керуванням і допустив виїзд спочатку на праве узбіччя, а потім — занос на ліве з подальшим перекиданням транспортного засобу та зіткнення із деревом.

Водія із перелом тазу, закритою черепно-мозковою травмою каретою швидкої медичної допомоги доставили у реанімаційне відділення. У салоні перебували пасажири: 33-річна дружина та двоє синів трьох та півтора років.

Жінку із забоями хребта, закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували у нейрохірургічне відділення лікарні, а дітей із забоями м’яких тканин голови, осадненнями — у травматологічне відділення дитячої лікарні, де медики проводитимуть додаткове обстеження.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського районного відділення поліції розпочато досудове розслідування. Транспортний засіб помістили на спецмайданчик, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також