У Рівненському районі викрили волинянина, який викрадав велосипеди

763 0

Ми у соцмережах:

У  Рівненському районі викрили волинянина, який викрадав велосипеди

Зловмисника на велосипеді у селищі Клевань побачив власник двоколісного. Для з’ясування обставин привів його до поліцейського офіцера громади. З’ясувалось, що це не єдиний злочин на рахунку «гастролера».

31-річний місцевий житель не виявив свого велосипеда вранці 17 жовтня. А вже по дорозі на роботу побачив і свій двоколісний, і ймовірного крадія.

Тим часом із заявою про крадіжку велосипеда із господарства до поліцейського офіцера Клеванської тергромади звернулась також і 63-річна місцева жителька.

Під час спілкування із зловмисником поліцейські встановили, що 37-річний житель сусідньої Волині також намагався проникнути і у перукарню, що на вулиці Залізничній у Клевані. Щоправда, безуспішно: встиг пошкодити лише вхідні двері, металеву решітку та розбити вікно.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські офіцери Клеванської тергромади та оперативники відділення поліції №1 (м. Рівне) виявили ще два велосипеди, які зловмисник поцупив на території Волині та привіз сюди для збуту.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські перевіряють волинянина також на причетність і до інших злочинів. Відомо, що чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців та наразі звільнений умовно-достроково від відбування покарання за вчинені майнові злочини, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також