У Рівненському районі за гроші реєстрували нерухомість без документів

1560 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Під час досудового розслідування слідчими Нацполіції у Рівненській області встановили, що впродовж року колишній державний реєстратор однієї із сільських рад Рівненського району, неодноразово вимагав та одержував хабар від особи, яка хотіла зареєструвати нерухомість на території району, але немала необхідних документів.

Загалом колишній державний реєстратор отримав 64 тис. грн за вплив на прийняття рішення щодо здійснення державної реєстрації іншими державними реєстраторами, які приховано здійснювали свою діяльність в Рівному, хоча відносились до однієї із сільських рад Рівненського району та до виконавчого органу Київської міської ради, повідомляє Рівненська місцева прокуратура.

Слідчі рівненської поліції вже повідомили про підозру державному реєстратору у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

До слова, найсуворіший вид покарання за отримання неправомірної вигоди позбавлення волі від трьох до восьми років з конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також