У Рівненському районі затримали «квартирників» із Одещини

1447 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському районі затримали «квартирників» із Одещини

Поліцейським вдалося вийти на слід зловмисників, які обкрадали помешкання жителів Рівненської області. Двох «гастролерів» із Одещини затримали по гарячих слідах та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 26 січня, близько 12 години, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 58-річного жителя села Вересневе Рівненського району про те, що невстановлена особа, здійснила крадіжку матеріальних цінностей із його будинку.

Слідчо-оперативна група відділення на місці події встановила, що в період із 09 до 12 години, невідома особа, незаконно потрапила на територію приватного господарства, де шляхом віджиму металопластикового вінка, проникла до будинку, звідки таємно викрала дві тисячі гривень, 400 доларів США та ювелірні вироби орієнтовною вагою 300 грамів.

Оперативники впіймали зловмисників на зупинці громадського транспорту, коли ті збиралися вирушити у місто Рівне. Ними виявилися 33-річний житель Одеської області та 47-річна одеситка. У них вилучили викрадене майно, знаряддя вчинення злочину та інші речові докази.

Поліцейські затримали зловмисників. У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у житло,  вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Водночас, поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень на території Рівненської області та на території інших областей України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також