У Рівненському районі затримали злодія, який викрав скутер

2214 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському районі затримали злодія, який викрав скутер

Повідомлення про викрадення транспортного засобу з підсобного приміщення жителя села Здовбиця надійшло до поліції сьомого квітня.

Слідчо-оперативна група відділення поліції встановила, що невідомий прийшов до господарства заявника орієнтовно о 23-й годині. Проникнувши через вхідні двері у підсобне приміщення, вивів звідти скутер та повів його до місця свого проживання.
Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 19-річний місцевий житель, який і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за угони та крадіжки. За місцем його проживання поліцейські провели невідкладний санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили викрадений скутер.
Встановлено, що новий злочин зловмисник скоїв, перебуваючи на іспитовому строку за аналогічні злочини, скоєні торік. Відтак 19-річного жителя Здовбиці слідчі затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  У рамках кримінального провадження за погодженням із окружною прокуратурою йому вже повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу, повідомляє поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також