У Рівненському реабілітаційному центрі діти зможуть лікуватися безкоштовно

974 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському реабілітаційному центрі діти зможуть лікуватися безкоштовно

Відповідний меморандум про співпрацю підписав секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян спільно з керівництвом центру фізичної реабілітації дітей «Простір здорової дитини».

Відтепер, діти чиї родини з початком війни опинилися у скрутних життєвих обставинах, а також родини з числа тих, які вимушено перебувають у Рівному і прибули з областей охоплених війною, зможуть звернутись до цього реабілітаційного центру і отримати кваліфіковану допомогу.

В умовах війни ми, як ніколи, маємо турбуватись про добробут і здоров’я наших дітей. Сьогодні спільно з керівником центру фізичної реабілітації дітей «Простір здорової дитини» Марією Лапюк підписали угоду про співпрацю, яка дозволить діткам з затримкою чи вадами розвитку безкоштовно отримати консультацію у спеціалістів цього приватного закладу та пройти курс реабілітації. Хочу подякувати неймовірно відданому своїй справі колективу цього реабілітаційного центру, адже в такий складний час вони погодились щомісяця брати абсолютно безкоштовно діток на лікування. До цієї ініціативи, вірю, незабаром приєднаються і інші приватні медичні установи міста”, - зазначив Віктор Шакирзян.

«Простір здорової дитини» займається реабілітацією діток з тонусними порушеннями, ураженнями центральної нервової системи, ортопедичними проблемами. Щомісяця в заклад звертається більш як пів сотні дітей. Фахівці кажуть, основне завдання реабілітації – це раннє виявлення проблеми та раннє втручання, оскільки до року формуються життєво важливі функції та моторні навички, що є запорукою здорової та щасливої людини.

Останнім часом ми стикнулися з тим, що, коли в сім’ї народжується дитина батьки не зовсім обізнані, коли стикаються з проблемами пов’язаними з порушеннями розвитку. І часто ми є першими провідниками батьків по корекційному та фізичному розвитку дитини. Часто буває, що батьки не мають можливості сплачувати наші послуги. Ми зі своєї сторони хочемо дати їм можливість отримувати наші послуги безкоштовно. Усе задля того, аби діти могли зміцнити своє здоров’я”, - зазначила директорка Центру фізичної реабілітації дітей «Простір здорової дитини» Марія Лапюк.

Тож відтепер діти, чиї родини з початком війни опинилися у скрутних життєвих обставинах, а також родини з числа тих, хто вимушено перебуває у Рівному і прибув з областей охоплених війною, зможуть звернутись до цього реабілітаційного центру і отримати кваліфіковану допомогу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також